Spende 15. September, 2024 – 1. Oktober, 2024 Über Spenden

A szerelemről, a szeretetről

  • Main
  • A szerelemről, a szeretetről

A szerelemről, a szeretetről

Peter Lauster
Wie gefällt Ihnen dieses Buch?
Wie ist die Qualität der Datei?
Herunterladen Sie das Buch, um Ihre Qualität zu bewerten
Wie ist die Qualität der heruntergeladenen Dateien?
'Csak ​egyetlen esélyünk van életünkben arra, hogy boldogok és elégedettek legyünk - szeretnünk kell. Szeretnünk kell, amikor reggel felkelünk, hogy elkezdhessük a napot, és szeretnünk kell este, amikor lefekszünk. Szeretőn és figyelmesen kell szemlélnünk mindazt, ami történik. A figyelem és nyitottság szerelem és szeretet. A figyelem hiánya és a bezárkózás a hiányzó szeretet jele, amely depresszióhoz és romboláshoz vezet. Elsőként magunkat pusztítjuk el, majd másokat, a természetet, az élőlényeket és az embereket körülöttünk."
Péter Lauster már nálunk is ismert pszichológus szakíró. Művében több évtizedes gyakorló és kutató pszichológusi tevékenységének vonja meg a mérlegét. Felismerései segítségül lehetnek kinek-kinek, hogy megismerje saját szeretetre való képességét, képes legyen tudatos fejlesztésére, és mindenekelőtt megszabaduljon saját előítéleteitől, a hamis gondolkodás kelepcéjéből.
A szeretni tudás folyamata minden embernél eleven folyamat, amely meghatározott fejlődésen megy keresztül és folytonosan változik. Segítségünkre lesz a könyv abban is, hogy belássuk és túléljük, ha elmúlik az érzelem.
A szeretetet ki lehet terjeszteni. A szeretni tudás szabaddá tesz. Visszaadja a bátorságot, az örömöt és a meghittséget.
Jahr:
2003
Verlag:
M-érték
Sprache:
hungarian
ISBN 10:
9002358253
ISBN 13:
9789002358258
ISBN:
0729002358253
Datei:
EPUB, 196 KB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian, 2003
Online lesen
Die Konvertierung in ist im Gange
Die Konvertierung in ist fehlgeschlagen

Am meisten angefragte Begriffe